Vores Wellnessafdeling

Vores wellnessafdeling ligger på 1. sal. Du kan købe din entrébillet i receptionen i stueetagen. Med en billet til vores wellnessafdeling kan du frit benytte fodbadet og opleve saunagus. Du kan også benytte afdelingens fire forskellig tempererede saunaer.

Vær opmærksom på du skal være fyldt 15 år for at få adgang til vores wellnessafdeling. Vi har dog Familie wellness hver søndag kl. 15.00-18.00, hvor forældre har mulighed for at tage i Wellnessafdelingen med deres børn.

For at kunne få adgang til vores faciliteter skal der fremvises gyldigt og personligt sygesikringsbevis (det gule sygesikringskort). På dagen står gæster opført som besøgende, og alle oplysninger behandles jf. persondataloven. Ønskes der ikke at fremvise sygesikringsbevis, er det ikke muligt at benytte vores faciliteter. Gældende regler for benyttelse af wellnessafdelingen samt personalets anvisninger skal altid efterkommes.

Der er adgang til Danmarks største saunahave, varmtvandsbassin (34 grader) med massagebrikse, koldtvandskar og dampbad med saltpeeling.

I weekenden kan du købe lækre forfriskninger i Lounge Caféen, som tilbyder særskilt menukort.

Når du køber entré til wellnessafdelingen, har du også adgang til hele stueetagen med badelandsområde og et 50 meter bassin.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Adresse

Viborgvej 80, 8920 Randers NV

i

CVR

34581282

Telefon

70 26 00 06