Vær opmærksom på følgende:

Fredag d. 24/1-2020 er familiegangen LUKKET fra kl. 15.00-19.00 pga. hovedrengøring.

Tirsdag d. 28/1-2020 vil bruserum og toiletter i Fitness afdelingen være LUKKET fra kl. 06.00-16.00 på grund af afkalkning og rensning af varmtvandsbeholder til brusevandet, og vandet til afdelingen vil derfor være lukket. Baderum i stueetagen kan benyttes i stedet for.

Onsdag d. 29/1-2020 holder Wellness afdelingen LUKKET fra kl. 11.00-16.00 på grund af afkalkning og rensning af varmtvandsbeholder til brusevandet, og vandet til afdelingen vil derfor være lukket.

Vi beklager ulejligheden.

 

Læs mere om
Water & wellness randers

Vores Wellnessafdeling

Vores wellnessafdeling ligger på 1. sal. Du kan købe din entrébillet i receptionen i stueetagen. Med en billet til vores wellnessafdeling kan du frit benytte fodbadet og opleve saunagus. Du kan også benytte afdelingens fire forskellig tempererede saunaer.

Vær opmærksom på du skal være fyldt 15 år for at få adgang til vores wellnessafdeling. 

For at kunne få adgang til vores faciliteter skal der fremvises gyldigt og personligt sygesikringsbevis (det gule sygesikringskort). På dagen står gæster opført som besøgende, og alle oplysninger behandles jf. persondataloven. Ønskes der ikke at fremvise sygesikringsbevis, er det ikke muligt at benytte vores faciliteter. Gældende regler for benyttelse af wellnessafdelingen samt personalets anvisninger skal altid efterkommes.

Der er adgang til Danmarks største saunahave, varmtvandsbassin (34 grader) med massagebrikse, koldtvandskar og dampbad med saltpeeling.

I weekenden kan du købe lækre forfriskninger i Lounge Caféen, som tilbyder særskilt menukort.

Når du køber entré til wellnessafdelingen, har du også adgang til hele stueetagen med badelandsområde og et 50 meter bassin.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Følg med i dagligdagen hos
Water & Wellness Randers

Adresse

Viborgvej 80, 8920 Randers NV

i

CVR

34581282

Telefon

70 26 00 06