SAUNA & DAMPBAD

I vores wellnessafdeling har vi blandt andet fire forskellige saunaer og et dampbad. Vi anbefaler, at du starter din saunaoplevelse med et fodbad. 

Når dine fødder er varme, giver du dig selv det bedste udgangspunkt for at få den optimale effekt af dine saunaoplevelser. Vil du vide mere om de forskellige saunaer og deres egenskaber, kan du finde mere information om hver enkelt sauna på denne side.

Saunagus Plan
MANDAG-FREDAG

KL.12.00  SURPRISE

KL. 13.00 MODERNE GUS

KL. 14.00 GUS SAUNA

KL. 15.00 SURPRISE

KL. 16.00 GUS SAUNA

KL. 17.00 MODERNE GUS

KL. 18.00 GUS SAUNA

KL. 19.00 SURPRISE*

*fredage er der ikke gus kl. 19.00 da huset lukker kl. 19.00

 

LØRDAG & SØNDAG

KL. 11.00 RELAX SAUNA

KL. 1200 MODERNE GUS

KL. 13.00 GUS SAUNA

KL. 14.00 SURPRISE

KL. 15.00 GUS SAUNA

KL. 16.00 MODERNE GUS

KL. 17.OO SURPRISE

Vores Dampbad og saunaer

Dampbad

Luftfugtigheden er så høj, at dampbadet hele tiden er tæt af damp. Dampen holder din hud fugtig og er ideel til behandling af huden. Med peeling kan du skrubbe alle døde hudceller af og efterlade huden blødgjort. Det kan gøres med saltpeeling med forskellige dufte, som du selv påfører. Efter saltpeeling skylles dampbadet med vandslangerne, og saltet skylles af kroppen under bruserne i wellnessområdet. Ved spørgsmål omkring saltpeeling henvend dig til personalet.

Type: Tekstil dampbad

Temperatur: ca. 45 grader

Luftfugtighed: 90 – 100%

 

 

 

 

FAKTA OM LYSTERAPI

Gult lys: Gul er en klar og rensende farve, som stimulerer intellektet, fordøjelsen og udskillelsen. Det gule lys kan afhjælpe indlæringsvanskeligheder og endokrine funktioner. Gul styrker nervesystemet, stimulerer sjælen og bringer lys og varme. Endvidere skaber gult lys glæde og holder os vågne.

Rødt lys: Rød er symbolet på kærlighed og livet i sig selv. Farven har en kraftig gennemtrængende magt. Rødt lys øger blodcirkulationen, idet rødt lys fungerer som energi til hjertet. Rødt lys giver varme til sanserne.

Grønt lys: Grøn er en kølig og mere beroligende farve, som hjælper med at reducere hævelse af leddene og væv. Grønt lys beroliger kroppen og hjælper med at reducere inflammation. Grønt lys er ideelt for dyb rekreation og afspænding. Grønt lys bringer din krop i balance.

Blåt lys: Blåt lys har en beroligende og afslappende effekt. Det er nyttigt i behandling af bl.a. søvnforstyrrelser og hovedpine. Det hjælper på alle former for kramper og kan have en antibakteriel effekt. Blåt lys hjælper dig godt på vej til en meditativ tilstand.

RELAX SAUNA

Relax saunaen er en ”soft” sauna, og det vil typisk være her du starter din saunaoplevelse. I Relax saunaen er temperaturen lav, og du vil dermed også kunne være længere tid i denne sauna. Relax saunaens opbygning gør, at bænkene kan skubbes ind, så kørestolsbrugere også kan benytte denne sauna. Der vil på udvalgte tidspunkter bliver afholdt saunagus i denne sauna. Se planen for saunagus i wellnessområdet.

Husk at medbringe håndklæde til at sidde på i saunaen.

Type: Tekstil sauna

Temperatur: ca. 60 grader

Luftfugtighed: Under 10% – dog højere under saunagus.

 

 

 

SAUNA M. SAUNAGUS

Denne sauna finder du i vores saunahave. Saunagus-mesteren kommer på udvalgte tidspunkter i løbet af dagen og laver saunagus. Du kan læse mere om saunagus og tidspunkter for afholdelse i wellnessområdet. Denne traditionelle sauna er den største af saunaerne, og saunagusen vil have forskellig karakter alt efter hvilke olier saunagus-mesteren anvender. Saunaen kan også benyttes som en traditionel sauna, når der ikke afholdes saunagus. Planen for saunagus kan ses nederst på denne side.

Husk håndklæde til at sidde på i saunaen.

Type: Tekstil sauna

Temperatur: ca. 80 grader

Luftfugtighed: Under 10%

ALL SENSE SAUNA

All Sense saunaen er mildere i forhold til den almindelige sauna. Lavere temperaturer og højere luftfugtighed gør, at varmen ikke føles så tør, men det bevirker også, at du hurtigere kommer til at svede. Nogen vil mene, at denne form for sauna er blidere og mere behagelig at opholde sig i end den almindelige sauna. 

I All Sense saunaen er der farvet lys, som påvirker sind og sanser og som øger dit velvære. Der vil være forskellige slags dufte afhængig af årstiderne. Der er afslappende musik i denne sauna.

Husk håndklæde til at sidde på i saunaen.

Type: Tekstil sauna

Temperatur: 55 – 60 grader

Luftfugtighed: 30 – 40%

NORDISK SAUNA

Den nordiske sauna er en stemningssauna, som vil give dig en oplevelse af natur. Med lys, lyd og duft vil du opleve at blive helt afslappet og få en fornemmelse af natur helt tæt på. Drøm dig op i de norske fjelde eller ud i de svenske skove og nyd varmen i hele kroppen. Vi anbefaler en tur i det kolde kar indenfor eller i det kølige udendørs bassin efter besøget i den nordiske sauna.

Type: Tekstil sauna

Temperatur: ca. 70 grader

Luftfugtighed: Under 10%

ÅBNINGSTIDER FOR WELLNESS AFDELINGEN

Særlige åbningstider gælder for skolernes ferier samt helligdage

 

WELLNESS CAFÉEN HAR KUN ÅBENT I WEEKENDERNE
}

Mandag kl. 11.00 - 20.00

}

Tirsdag kl. 11.00 - 21.00

}

Onsdag kl. 11.00 - 20.00

}

Torsdag kl. 11.00 - 21.00

}

Fredag kl. 11.00 - 19.00

}

Lørdag kl. 10.00 - 18.00

}

Søndag kl. 10.00 - 18.00

Adresse

Viborgvej 80, 8920 Randers NV

i

CVR

34581282

Telefon

70 26 00 06