WATER & WELLNESS RANDERS, GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

GENERELLE KØBSBETINGELSER

Hos Water & Wellness Randers A/S, cvr-nr. 34 58 12 82 (”Water & Wellness Randers”) sælger og leverer vi serviceydelser inden for oplevelser, fitness og wellness.

 

Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder for billetter, medlemsskaber, årskort, klippekort, gavekort og andre produkter som sælges via vores webshop. Alle aftaler indgås på dansk.

 

Køb i vores café er ikke omfattet af disse betingelser.

 

Kontantkøb: Køb direkte ved vores salgsdisk, er ikke omfattet af fortrydelsesretten jf. forbrugeraftaleloven. Der kan betales med VISA Dankort, MobilePay, MasterCard ved alle kasseterminalerne.

 

Onlinekøb: Køb via vores webshop følger bestemmelserne i købeloven og betalingstjenesteloven.

 

BILLETTER, KLUBKORT, KLIPPEKORT, GAVEKORT

Billetter, klubkort, klippekort og gavekort betragtes som betalingsmidler, og Water & Wellness Randers betragter indehaveren af en billet, klubkort, klippekort eller gavekort som den retmæssige ejer. Water & Wellness Randers kan således ikke gøres erstatningsansvarlig for mistede eller stjålne billetter, klubkort, klippekort eller gavekort.

 

CHIPARMBÅND

Chiparmbånd er personlige og må ikke overdrages til tredjemand. Indehaveren af et chiparmbånd er således ansvarlig for dets anvendelse.

 

Ved køb af abonnement scannes købers fingeraftryk, som derefter bruges til at give adgang til de faciliteter i huset, som abonnementet giver adgang til. Fingeraftryk opbevares sikkert i henhold til datatilsynets regler og bruges ikke til andet end genkendelse af bruger ved indgang. Vores personale har ikke adgang til databasen med fingeraftryk.

 

GAVEKORT

 

Bestilling

Gavekort kan købes via vores online webshop eller ved personlig henvendelse i vores salgsdisk hos Water & Wellness Randers, Viborgvej 80, 8920 Randers NV.

 

Alle aftaler indgås på dansk, og du kan rette i din bestilling undervejs i løbet af ordreprocessen.

 

Ved afslutning af ordreafgivelsen via vores webshop fremsendes straks en ordrebekræftelse til den oplyste e-mailadresse. Det er herefter ikke muligt at tilgå ordrebekræftelsen elektronisk via vores website.

 

Anvendelse og gyldighed

  • Gavekort er gyldige i tre år fra udstedelsesdatoen og kan ved fremvisning anvendes som betalingsmiddel til:
  • Water & Wellness Randers’ svømmefaciliteter
  • Water & Wellness Randers’ wellnessafdeling
  • Water & Wellness Randers’ Fitness & Workout
  • Til special holdtilbud i Fitness & Workout-afdelingen (specifikke gavekort)

 

Saldo på gavekortet nedskrives med værdien på købet og restsaldo vil altid fremgå af gavekortet.

 

Water & Wellness Randers betragter indehaver af gavekortet som kortes retmæssige ejer. Water & Wellness Randers kan således ikke gøres erstatningsansvarlig for mistede eller stjålne gavekort.

 

Afbestilling og fortrydelsesret

For afbestilling og fortrydelse af køb af gavekort, som er købt via vores webshop, gælder bestemmelserne i forbrugeraftalelovens kapitel 4.

 

En eventuel afbestilling skal fremsendes pr. mail til info@waterwellness.dk mærket ”Afbestilling + ordrenr.” Afbestillingen bør ske samme dag, som bestillingen er foretaget via vores webshop. Ved anvendelse af fortrydelsesretten returneres gavekortet i samme stand som ved modtagelse, enten ved personlig henvendelse eller pr. brev, således at det inden 14 dage er modtaget på vores adresse:

 

Water & Wellness Randers

Viborgvej 80

8920 Randers NV

 

Forsendelsesomkostninger for returnering af gavekortet påhviler køber.

 

Der skal vedlægges oplysninger, der gør det muligt at identificere ejeren: Navn, adresse, telefonnr., ordrenr. (gerne en kopi af ordrebekræftelsen) samt hvilket reg.- og konto nr. som beløbet skal returneres til.

 

Vi gør opmærksom på, at det kun er køber af gavekortet, der kan gøre brug af fortrydelsesretten og dermed modtage pengene retur.

 

 

Levering

Gavekort leveres via email efter endt bestilling.

 

Der tages forbehold for force majeure.

 

Priser, gebyrer og betaling

Alle priser er i danske kroner og angives inklusiv moms og evt. afgifter m.m.

 

Der kan betales med Dankort, og der kan aldrig trækkes et større beløb, end det der er godkendt ved købet.

 

De data som du oplyser i forbindelse med betaling via Dankort er krypterede, og det er således kun NETS/DIBS der kan læse dem.

 

BADELAND OG 50 METER BASSIN

 

Billetter, klubkort og klippekort til vores svømmefaciliteter kan købes ved personlig henvendelse i vores salgsdisk inden for vores normale åbningstider.

 

Entrébilletter og klubkort betragtes som et kontantsalg, og kan dermed ikke fortrydes.

Tre-timers billetter til badelandet starter ved indgangen gennem adgangsmøllen i receptionen, og udgang skal ske inden de tre timers udløb, ellers vil der blive opkrævet prisen for en dagsbillet ved udgangen.

 

Klippekort kan købes online via Water & Wellness Randers´ hjemmeside (www.waterandwellness.dk) og følger bestemmelserne i købeloven og betalingstjenesteloven. Klippekortet er elektronisk og personligt. Bemærk at klippekort har en gyldighed på to år fra købsdato.

 

Water & Wellness Randers betragter indehaveren af en billet, et klubkort, et klippekort eller et gavekort som dets retmæssige ejer. Water & Wellness Randers kan således ikke gøres erstatningsansvarlig, såfremt disse mistes eller bliver stjålet.

 

SPA & WELLNESS

Behandlinger

Adgang til spa og wellnessafdelingen kan købes ved personlig henvendelse i vores salgsdisk inden for vores normale åbningstider.

 

I forbindelse med booking af behandlinger aftales et tidspunkt for gennemførelsen af behandlingerne som bookes af vores personale. Du kan booke ved personlig henvendelse i receptionen, pr. telefon eller på info@waterwellness.dk. Såfremt aftalen ønskes ændret eller aflyst, skal dette ske enten ved personlig eller telefonisk henvendelse senest dagen før inden kl. 12.00. Herefter betragtes behandlingen som værende leveret trods evt. manglende fremmøde. Køb af behandlinger betragtes som kontantkøb og kan dermed ikke fortrydes. Ved manglende fremmøde til behandlinger betales 50 % af det bookede beløb.

 

FITNESS & WORKOUT

Køb af medlemskab eller billetter til vores fitnesscenter er underlagt ekstra salgs- og leveringsbetingelser – Disse kan ses HER.

 

Personlige oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os enten i form af et abonnement, køb af klubkort eller køb i vores onlineshop, skal du lade dig registrere med navn, adresse samt e-mail. Personlige oplysninger registreres og opbevares i op til fem år efter ophør af aftalen, hvorefter de slettes.

 

Registreringen af personlige oplysninger sker alene ift. anvendelse til levering. Der registreres ingen personfølsomme oplysninger, og ingen oplysninger videregives til tredjemand. Du har altid ret til at gøre indsigelser mod registreringen, og du har ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Registrering og behandling af oplysningerne sker i øvrigt i overensstemmelse med reglerne i persondataloven. Du kan altid få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig ved at rette henvendelse til os via info@waterwellness.dk.

 

Kun Water & Wellness Randers´ administration og bogholderi har adgang til registrerede kundeoplysninger. Kundeoplysninger opbevares ikke krypteret, og vi transmitterer ikke kundeoplysningerne krypteret.

 

Forretningskendetegn m.v.

Det er ikke tilladt at benytte grafik, billeder og lignende fra hjemmesiden uden Water & Wellness Randers’ skriftlige tilladelse.

 

Værneting

Enhver tvist der involverer Water & Wellness Randers, er underlagt dansk ret og afgøres ved retten i Randers, Danmark, som første retsinstans, medmindre præceptiv lovgivning tilsiger andet. Dette gælder også salg til udlandet, Grønland og Færøerne.

Adresse

Viborgvej 80, 8920 Randers NV

i

CVR

34581282

Telefon

70 26 00 06