Omklædningsfaciliteter

Ud over de almindelige herre/dame-omklædningsrum har vi også pusleområde, familie- og handicaprum.

 

Skabene i alle omklædningsrummene låses og åbnes med chiparmbåndet, som udleveres i receptionen ved køb af entrébillet. Har du børn med over 8 år, som ikke kan klæde om alene, er i velkommen til at benytte ét af vores 4 familierum.

 

HANDICAPOMKLÆDNING

Vi har 2 store og rummelige handicapomklædningsrum, som findes på samme gang som familieomklædningsrummene. Handicapomklædningsrummene er udstyret med lift, handicapvenlige brusere, badebårer og badestole med hjul.

 

FAMILIEOMKLÆDNING

Familieomklædningen er forbeholdt familier med mindre børn eller personer med særlige behov. Der findes i alt 4 familieomklædningsrum. I familieomklædningsrummene finder du puslebord, håndbruser og 1 almindelig bruser. Vælger du og din familie at klæde om her, findes skabene til tøj og værdigenstande ude på gangen.

 

PUSLEOMRÅDE I BADELANDET

Ud over de puslepladser som findes i familiegangen, har vi også et stort pusleområde centralt placeret ved gangen til omklædningsrummene. Her finder du kar og håndbrusere samt puslepuder. Er uheldet ude, kan der købes engangsbadebleer i cafeen eller i receptionen for kr. 15,-. Bader du med børn, som endnu ikke er renlige, skal barnet bære badeble med almindelige badebukser ovenpå.

Adresse

Viborgvej 80, 8920 Randers NV

i

CVR

34581282

Telefon

70 26 00 06